Blog

Welkom op de blogpagina van de Benelux Lure Contest! Hier houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen voor de wedstrijd. Van spannende updates tot inspirerende verhalen en alles daartussenin, dit is je bron voor alles wat met de Benelux Lure Contest te maken heeft.

September 2023

Liveblog Stage 4: Benelux Lure Contest in Gent

Welkom bij onze liveblog van de vierde ronde van de Benelux Lure Contest in Gent! We brengen je vandaag regelmatige updates van deze spannende roofviscompetitie. Blijf deze pagina verversen om op de hoogte te blijven van de laatste actie, de grootste vangsten en de meest memorabele momenten.

Lees meer »
Augustus 2023

Meet & greet met de Roofmeister clan

Team Roofmeister doet mee aan onze volgende Benelux Lure Contest! Volgens de laatste geruchten is Sjoerd al druk bezig met voorvoeren op brasem en heeft hij een unieke strategie in petto. Zijn wapen van keuze? 180 grams pilkers om de diepe gaten uit te vissen! Dit belooft een spannende wedstrijd te worden. Durf jij de uitdaging aan?

Lees meer »

Liveblog Stage 3: Benelux Lure Contest in Werkendam

Welkom bij onze liveblog van de derde ronde van de Benelux Lure Contest in Werkendam! We brengen je vandaag regelmatige updates van deze spannende roofviscompetitie. Blijf deze pagina verversen om op de hoogte te blijven van de laatste actie, de grootste vangsten en de meest memorabele momenten.

Lees meer »
Juli 2023

Liveblog Stage 2: Benelux Lure Contest in Willebroek

Welkom bij onze liveblog van de tweede ronde van de Benelux Lure Contest in Willebroek! We brengen je vandaag regelmatige updates van deze spannende roofviscompetitie. Blijf deze pagina verversen om op de hoogte te blijven van de laatste actie, de grootste vangsten en de meest memorabele momenten.

Lees meer »