Liveblog Stage 2: Benelux Lure Contest in Willebroek

Gepubliceerd op 26 juli 2023 om 16:38
Liveblog Stage 2 Willebroek

Welkom bij onze liveblog van de tweede ronde van de Benelux Lure Contest in Willebroek! We brengen je vandaag regelmatige updates van deze spannende roofviscompetitie. Blijf deze pagina verversen om op de hoogte te blijven van de laatste actie, de grootste vangsten en de meest memorabele momenten.

Live scorebord: KLIK HIER!


UPDATES TIJDENS DE WEDSTRIJD

Huidige Top 10 in het Eindklassement voor de Start van de Wedstrijd. Halverwege de Benelux Lure Contest - de spanning stijgt. Wie leidt en wie maakt een comeback? Kan Jeroen Debouver (Lupa Gear) zijn koppositie blijven behouden? Blijf ons volgen voor live updates van de tweede ronde in Willebroek!

8u15: Alles staat klaar voor de tweede ronde van de Benelux Lure Contest in Willebroek. We zijn er helemaal klaar voor. Laat de deelnemers maar komen! 

10u00: En we zijn van start! De tweede ronde van de Benelux Lure Contest in Willebroek is officieel begonnen! 

Onze deelnemers begeven zich naar hun visstekken, klaar om hun hengels uit te werpen. De spanning is voelbaar en de verwachtingen zijn hoog. Wie zal er vandaag uitblinken?

10u30: En we hebben de eerste vangst van de dag! Net als in de vorige wedstrijd in Kerkdriel, slaagt Kenny Vandewalle er opnieuw in om als eerste een vis te vangen. Deze snoekbaars van 43cm levert hem 60 punten op. Een sterke start van Kenny!

Snoekbaars van Kenny Vandewalle

11u15: En daar is de eerste baars van de dag! Pascal Peirsman heeft een net maatse baars van 23cm aan de haak geslagen. De competitie is nu echt op gang!

11u30: Wow, wat een vangst! Olivier De Feyter van BS Baits met een indrukwekkende baars van 42cm! Deze prachtige vangst levert hem maar liefst 84 punten op. Voorlopig de grootste van deze wedstrijd. De competitie is in volle gang!

11u40: Ook Toine Bijsterveld laat van zich horen! Met een prachtige snoekbaars van 58cm op de meetlat, goed voor een indrukwekkende 81 punten. Dit brengt Toine naar de 2e plaats in het dagklassement.

12u00: De eerste snoeken zijn een feit! David Demerie heeft al vroeg in de competitie twee snoeken weten te vangen. Deze knappe prestatie brengt hem naar de eerste plaats in het klassement! De strijd is volop bezig!

13u15: Het is momenteel rustig aan de waterkant, tijd voor een pauze bij die man "under the bridge". Even chillen en proeven van die nieuwe Benelux Lure Contest Cola editie.

13u45: Eindelijk, dan toch nog een vangst! Jeroen Vrient met een net maatse baars van 23cm. Het is nog niet genoeg om een doorslag te geven in het klassement, maar elke vangst telt! De strijd gaat door.

14u20: Interessante verschuivingen in de top 10 van het eindklassement! David, Toine en Pascal zijn de hardste stijgers van vandaag. Maar voorlopig blijft de top 3 ongewijzigd. De strijd om de topposities blijft spannend!

14u30: Ook Stijn Lens laat van zich horen met een baars van 24cm! Een mooie bijdrage aan het dagklassement, maar helaas geen upgrade voor zijn positie in het eindklassement. Maar de dag is nog niet voorbij - keep on casting, Stijn!

14u50: Daar is Toine Bijsterveld weer! Met een prachtige snoekbaars van 56cm stijgt hij naar de koppositie in het dagklassement. En dat is nog niet alles - hij breekt ook door naar de top 3 in het eindklassement! De spanning neemt toe nu het einde van de wedstrijd in zicht komt.

15u00: Koen Kerckhove laat zich niet onbetuigd! Met een mooie snoekbaars van 47cm doet hij volop mee in de strijd voor het dagklassement. De competitie blijft spannend tot de laatste minuut!

15u30: Opgelet! Daar is de nummer 1 van het eindklassement, Jeroen Debouver, met een mooie snoek van 65cm. Hiermee verstevigt hij zijn positie op de eerste plaats. Maakt hij ook een comeback in het dagklassement? De spanning is te snijden!

16u20: En daar is Sven Van Velthoven van BS-BAITS! Hij zet een snoek op het scorebord en is daarmee de eerste die erin slaagt een snoek te vangen op het kanaal. De competitie blijft spannend!

16u50: Toine Bijsterveld doet het weer! Hij vangt nog een snoekbaars en maakt zo zijn kaart vol met 3 snoekbaarzen. Is dit genoeg voor de overwinning? Wat is zijn volgende zet - gaat hij zijn snoekbaarzen upgraden of richt hij zich nu op andere soorten? Met nog maar een uurtje te gaan, blijft het spannend!

 17u05: Heeft David Demerie de snoekbaarzen gevonden? Met al twee snoeken en nu ook een snoekbaars op zijn scorekaart, kan hij een grote rol gaan spelen in het dagklassement. En ook voor het eindklassement zal dit hem veel punten opleveren. We houden hem in de gaten!

17u20: En daar is nog een vangst! Het laatste uurtje gaat hard. Ook Ben Sharp heeft nu een baars gevangen. Dat levert hem 48 punten op!

17u30: Hoppa! Daar is Thibaut Landuyt met een prachtige snoek van 79cm! Wordt dit de grootste snoek van de dag?

17u35: We zijn klaar voor de prijsuitreiking! Na een dag vol spanning en competitie is het tijd om de winnaars te eren. Wie gaat er met de prijzen vandoor? Blijf kijken!

17u57: En de strijd is nog niet gestreden... Koen Kerckhove komt op de valreep een snoekbaars van 42cm registreren. Dat levert hem 59 punten op. Is dit genoeg voor een prijs? We zullen het snel weten!

18u15: Dat het laatste uurtje spannend was, is duidelijk te zien aan deze grafiek. In het laatste uur werden de meeste vissen geregistreerd. Heeft die regenbui de vissen aangewakkerd tot bijten? Een ding is zeker: het was een spannende afsluiting van de dag!

18u30: Iedereen arriveert bij ons meet-up point voor de prijsuitreiking. Het is tijd om bij te praten en de dag door te nemen. De sfeer is gezellig, de verhalen stromen binnen. We kijken uit naar de bekendmaking van de winnaars!

AFSLUITING

En daar zijn ze dan, de winnaars van de Benelux Lure Contest in Willebroek!

Top 3:

  1. Toine Bijsterveld (Catch Store hengelsport)
  2. David Demerie 
  3. Didi Rossi

Categorie Snoek: David Demerie
Categorie Snoekbaars: Toine Bijsterveld (Catch Store hengelsport)
Categorie Baars: Olivier De Feyter (BS Baits) 

Gefeliciteerd aan alle winnaars en een grote dank aan alle deelnemers voor hun inzet en sportiviteit. Het was een spannende dag vol visavontuur en we kijken al uit naar de volgende ronde in Werkdendam! Nogmaals bedankt aan alle sponsors die dit mede mogelijk hebben gemaakt! 

Winnaar Benelux Lure Contest Willebroek

KLASSEMENT STAGE 2 - WILLEBROEK

Klassement Willebroek 2023 - Benelux Lure Contest

EINDKLASSEMENT BENELUX LURE CONTEST 2023

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.